Voeg deze twee magische woorden toe aan je woordenschat!

In 1 van mijn vorige Radiant Sannday Stories schreef ik reeds over het belang van de woorden die je denkt, leest en uitspreekt. Woorden hebben een energetische waarde. En door bewust te kiezen voor woorden met een hoge frequentie kan je dus ook vrij simpel jouw eigen energetisch potentieel opkrikken.

Zo kan het toevoegen van deze twee magische woorden, zorgen voor een onmiddellijke innerlijke rust doordat ze een relaxerende invloed hebben op jouw zenuwstelsel.

Jouw beperkende gedachten verlagen onmiddellijk jouw energetisch potentieel. De meest duurzame oplossing is om inzicht te krijgen in jouw grootste saboteurs en deze te transformeren. Lukt dit voor jou NU NOG 😉 niet, voeg dan zeker al deze twee woorden toe!

En deze woorden zijn super simpel namelijk NU NOG:

Ik kan dat niet -> Ik kan dat NU NOG niet
Ik ben te dik -> Ik ben NU NOG te dik
Ik heb geen conditie -> Ik heb NU NOG geen conditie
Ik heb nog niks bereikt -> Ik heb NU NOG niks bereikt
Ik heb geen geld genoeg -> Ik heb NU NOG geen geld genoeg
Ik vind nooit de juiste partner -> Ik vind NU NOG niet de juiste partner
Ik ben te bang om voor een publiek te spreken -> Ik ben NU NOG te bang om voor een publiek te spreken
Ik heb geen tijd -> Ik heb NU NOG geen tijd
Ik heb het te druk -> Ik heb het NU NOG te druk
Ik kan geen neen zeggen -> Ik kan NU NOG geen neen zeggen
Ik stel geen grenzen -> Ik stel NU NOG geen grenzen
Ik kan niet tot rust komen -> Ik kan NU NOG niet tot rust komen

Experimenteer zelf eens met jouw beperkende gedachten en voel eens wat deze twee magische woorden met jouw gevoel van stress doen.

Als je “NU NOG” toevoegt aan je beperkende gedachte dan laat je aan je brein weten dat iets niet definitief is. Door jouw gedachten te beperken in de tijd, geef je een signaal aan je brein dat het kan ontspannen want wat NU NOG niet is, kan nog wel komen.

Je biedt direct perspectief aan jezelf. Je bevestigt voor jezelf dat iets niet definitief is maar tijdelijk. Enkel op dit moment NU.

Voel zelf eens in welke staat jouw brein komt, als je NU NOG toevoegt. Je gaat zelf onmiddellijk op zoek naar mogelijkheden. NU NOG niet maar hoe kan ik ervoor zorgen dat het in de toekomst wel is.

Je shift jouw brein van beperking naar mogelijkheid en kans. En enkel al de gedachte hebben dat iets mogelijk is, ontspant jouw zenuwstelsel en brengt jou in je creativiteit. Je komt in de actie van zoeken naar oplossingen.

Dus voeg NU NOG toe aan je woordenschat en krijg onmiddellijk toegang tot jouw veld van onuitputtelijke mogelijkheden.

Ken jij je meest beperkende gedachte al? Dat noem ik jouw saboteur. Als je jouw saboteur kent, en deze leert te transformeren dan komt jouw leven in flow. En hiermee kan ik je helpen. Contacteer me en ik help je de brug over te steken van jouw leven nu naar een vrijer, rustiger, energieker, blijer, vreugdevoller leven. Aarzel niet want de klok tikt. En ook jij verdient een leven waarvoor je elke dag uit je bed springt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *