Kies en win!

Kiezen is verliezen. Is dat zo? (stuk uit 1 van mijn inspiratiebrieven) Zondagmorgen fiets ik mee in een <strong>wielerclub</strong>. Ik rijd met groep 6 mee. Inderdaad, je raadt het goed. Deze groep rijdt het traagst. Straf he dat groep 1 de snelste groep is 🙂 En dan maar verschieten dat velen van ons lijden onder prestatiedruk en bewijsdrang. De voorzitter die er durft voor te kiezen om van de traagste groep, groep 1 te maken, benoem ik tot held. (hint)

Word creator van je meest stralende leven

We fietsen 2,5 uur en proberen twee aan twee te rijden en dit de hele rit niet te wijzigen. Orde en discipline als basis voor een veilige rit. Aangezien ik graag een babbeltje sla (dat hadden jullie ondertussen al wel begrepen denk ik), zie ik altijd zeer goed van bij de start, naast wie ik fiets. Ik had geluk zondag. Ik fietste naast een super interessante, lieve, vrolijke, spontane dame. Op een bepaald moment (om haar privacy te respecteren houd ik het heel algemeen), zei ze: ja, ik moest wel kiezen en kiezen is verliezen. Dus ja.

Ik vroeg haar of dat wel klopt? Dat als je kiest dat je dan verliest? Want ik vroeg haar:

1. Waarom ze voor dat ene had gekozen en niet voor het ander?

2. En wat die keuze voor dat ene haar bracht?

3. En hoe die beslissing om niet te kiezen voor dat andere, voelde voor haar.

4. En of ze gekozen heeft vanuit liefde? Of vanuit angst om iets anders te verliezen?

5. En of haar keuze haar rust bracht?

6. En of haar keuze haar energie gaf omdat ze het andere had kunnen loslaten?

7. En of ze voelde dat haar keuze haar de kans gaf om meer zichzelf te kunnen zijn?

8. En of het haar vertrouwen in zichzelf versterkte doordat ze sowieso al durfde een keuze te maken?

9. En of het haar helpt om de volgende keer al veel gemakkelijker te kunnen kiezen?

10. En of ze zich gelukkig voelde met haar keuze?

We hebben de 2,5 uur durende fietsrit wel helemaal nodig gehad. 🙂 🙂 Maar op het einde zei ze: ik begrijp wat je wil zeggen. Kiezen is niet verliezen. Kiezen = dichter bij jezelf komen. = je zelfvertrouwen boosten dat je durft te kiezen = innerlijke rust geven omdat je niet meer tussen twee vuren zit = boost je intuïtief vermogen = versterkt je zelfkennis = meer in je kracht komen = afrekenen met schuld, schaamte en het gevoel van “ik stel teleur” En als je het goed oefent, gaat het steeds beter en beter.

Een voorwaarde om goed en snel te kunnen kiezen, is jezelf goed te kennen. Waarvan word je blij? Wat zijn je kernwaarden? Waarvan ga je aan? Wat bezorgt jou stress? Wat zijn je belemmerende overtuigingen? Waar zitten je emotionele en mentale blokkades? En juist hierover geef ik in oktober een interactieve workshop. 2, 9, 16 en 23 oktober van 19u tot 21u in Boom. Vier avonden waarop we theorie combineren met concrete oefeningen. Mentale, emotionele, lichamelijke en energetische oefeningen.

Super leuk om mee bezig te zijn en fysiek voor iedereen haalbaar. Voel je er ook iets voor om in de toekomst veel beter te kunnen kiezen? En te voelen dat kiezen, jouw veel rust en geluk brengt? Schrijf je dan nu in! Aarzel niet. Kies er vandaag voor om de meest stralende versie van jezelf te worden. Iemand die weet waar zij/hij voor staat. Zelfzeker. Met veel zelfvertrouwen. Met innerlijke rust. Zonder stress. Energiek. Die in staat is om te kiezen voor zaken die dienend zijn. Ik heet je graag welkom. En ervaar zelf de opluchting die je zal voelen eind oktober.

Ik wens je nog een stralende dag,

Ann

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *