Wie was jij als kind van 5 jaar? En herken je jezelf hier nog in?

Ik kan oprecht zeggen dat ik mij vandaag terug verbonden voel met het kind dat ik was toen ik 5 jaar oud was.

Het is anders geweest. In 2016, lag ik uitgeput in de zetel. Blij dat ik een glas water kon binnenhouden. Blij dat ik van mijn bed tot in de zetel was geraakt. Blij dat ik al eens de fut had om mijn hoofd buiten te steken. Dankbaar dat de zon onderging ‘s avonds en voor niks terug opkwam. In de hoop dat tijd mijn bondgenoot ging zijn, schoven de dagen tergend traag voorbij. Dankbaar dat er weer een dag lijden voorbij was en soms met vertrouwen, soms met minder vertrouwen, uitkijkend naar de dag van morgen. Eens zou alles goed komen.

Ik botste op foto’s van mezelf als kind. Zoooo confronterend. Waar was die spontane, energieke, vreugdevolle, goedlachse, grappige, sportieve, creatieve, schattige, avontuurlijke, vrolijke, speelse, sociale, babbelgrage deugniet gebleven? Waar was ik mezelf onderweg kwijt geraakt?

6 jaar later, ontelbare cursussen en workshops over persoonlijke ontwikkeling verder, sessies bij de psycholoog, bezoeken aan de ostheopaat, de acupuncturist, de thaische massage, uren op mijn fiets, in de yogastudio, op mijn meditatiekussen, wandelen, gewoon zitten en kijken, liggend in het gras naar de wolken starend, opleiding tot kundalini yoga coach, ….

Heb ik begrepen hoe je jezelf kan kwijt geraken onderweg. Hoe een zenuwstelsel overbelast kan geraken en je veel te veel stress kan ervaren van ogenschijnlijk onbelangrijke zaken. Hoe je het opnieuw kan resetten en in balans krijgen.

Heb ik begrepen hoe je grip kan krijgen op je gedachten die je brein teisteren en zo je lichaam in stress zetten. En hoe je dan weer je lichaam aan het werk kan zetten om de stress los te laten en te transformeren. Hoe je je lichaam, hoofd, hart en geest kan laten samenwerken tot een harmonieus geheel die je opnieuw de lichtheid doen ervaren van toen je 5 jaar oud was.

Het was een heftige reis maar een reis die het meer dan waard is geweest. Ik voel me opnieuw verbonden met wie ik was toen ik 5 jaar was. En die verbondenheid geraak ik nooit meer kwijt. Ik heb genoeg technieken geleerd om mijn balans te houden. En als ik balans verlies (want dat gebeurt heus nog wel), dan kan ik vertrouwen op mezelf.

Joepie, terug de spontane, energieke, vreugdevolle, goedlachse, grappige, sportieve, creatieve, schattige, avontuurlijke, vrolijke, speelse, sociale, babbelgrage Ann van in 1969.

Begrijp je dat ik dus super gemotiveerd ben om eenieder te begeleiden die terug het kind in zichzelf wil heractiveren? Ik voel me zo vereerd dat ik de technieken die ik zelf heb geleerd nu kan delen met jou. Samen op pad met jou. Op zoek naar het vreugdevolle kind in jou.

Voelt het voor jou ook goed aan? Ben ik de juiste persoon, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats om jou te helpen je opnieuw te verbinden met wie je was? Aarzel dan niet en kom vrijblijvend kennis maken. Je zal jezelf verbazen. Je hebt niks te verliezen.

Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek. Cycle@annheylen.be
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *