Mag het een beetje minder zijn?

5fed3c3b-a07f-44c4-92c5-d5dd1d13e682

Als je je uitgeblust voelt, moet je verplicht zaken schrappen in je agenda. Je ziet het als een straf en als een falen. Nu zie ik het als een bevrijding. Ik kan veel beter doseren, veel beter kiezen wat ik echt wil, ik durf neen te zeggen, en ik durf kiezen voor “wat minder”. Zalig om een lijstje te mogen maken van al wat je minder wil.

Mijn lijstje ziet er tot hiertoe zo uit:

Ik wil minder:

 • eten
 • wijn drinken
 • kopen
 • spullen hebben
 • auto rijden
 • op mijn agenda zetten
 • “moeten” zeggen in mijn communicatie
 • doelen stellen
 • weggooien
 • controleren
 • oordelen
 • veroordelen
 • VERWACHTINGEN HEBBEN

Vooral dat laatste is een ongelooflijke ontdekking. Probeer het zelf ook eens. Maak een lijstje van al wat je minder wilt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *