Celestial Communication

Mediteren kan je via verschillende technieken doen. Persoonlijk houd ik erg van de vorm die celestial communication heet. Het is een combinatie van muziek, lichaamsbewegingen en mantra’s die in de vorm van positieve affirmaties kunnen zijn bijvoorbeeld.

Celestial communication werkt in op de bovenste chakra’s, 5 tot en met 8. De armbewegingen openen je hartcentrum en versterken je aura en je radiant body.

Het bewegen van je vingertoppen tijdens de oefeningen stimuleert je prana lichaam dat verbonden is met je neuronen en laat op die manier opgeslagen stress in je hersenen loskomen.

Door het voelen van deze diepe relaxatie verdwijnen je angstgevoelens en kan je op die manier terug je natuurlijke staat van rust vernieuwen.

Deze vorm van meditatie is uiterst geschikt voor mensen die niet goed stil kunnen blijven zitten of voor wie gedachten snel afgeleid zijn naar hun to do lijstjes of hun dagelijkse zorgen.

Wil je graag samen mediteren? Ga dan naar mijn youtube kanaal .Daar vind je enkele video’s om samen celestial communication te ervaren. Veel plezier. 🤸‍♂️🧘‍♂️

Klik hier en we gaan direct van start.

https://youtube.com/channel/UC-1dt9tcAxlt0Zoj0QPs6pg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *